fbpx

Ter Stegen ligner en der snart kan spille

FCBARCELONA.DK - 21.08.21

// Ter Stegen


Det varer næppe længe før at Marc-André ter Stegen overtager pladsen i Barcas mål. Den tyske keeper træner nu med på fuldt niveau efter sin knæoperation i maj måned og meget tyder på, at  han snart kan spille igen.

Siden maj måned har Ter Stegen kæmpet med at komme sig ovenpå en knæoperation og nu er han tydeligvis meget tæt på at nå sit mål med at spille igen.

I går så man ham give den fuld gas ved træningen sammen med holdkammeraterne og det er et tegn på, at knæet har det fint. Nu er der mere den fysiske form der skal på plads og skarpheden i reaktionerne.

Det kommer kun gennem træning og kampe og spørgsmålet er hvornår tyskeren får grønt lys af klubbens læger. Det kan ske allerede om en uge til hjemmekampen mod Getafe, for en uges træning vil flytte Ter Stegen meget.

Det kan dog også være at Koeman spiller sikkert spil og venter med at bruge Ter Stegen til efter landskampspausen, der følger efter næste weekends kampe. I givet fald vil det betyde, at Ter Stegen må vente til den 11. eller 12. september, hvor Barca gæster Sevilla.

Koeman kommentede Ter Stegens situation på sit pressemøde i går. 'Han er kommet sig godt, men han har brug for at træne mere. Vi må se hvornår han er klar til at spille' sagde han.

.:FORSIDE:.