fbpx
Annonce

Ter Stegen: 'Jeg kan godt lide at hjælpe holdet'

Simon Arun Vrábel - 27.12.22

// Ter Stegen

Målmand Marc-André ter Stegen leverede flot i Barca-målet inden VM-pausen og i et interview med catalanske TV3 kigger han med stor entusiasme frem imod årets sidste kamp, nemlig derbyet imod naboerne fra Espanyol.

Barcas tyske målmand Ter Stegen er tilbage i Barcelona efter en noget trist oplevelse med det tyske landshold ved VM. Alligevel, er det en yderst positiv målmand som kigger frem imod årets sidste ligakamp og som samtidig fortæller, at han føler han er inde i en rigtig god periode rent personligt og sportsligt.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Vi glæder os rigtig meget til at vende tilbage til ligakampene. De VM-spillere, der har følelsen af, at kunne noget mere end de gjorde i Qatar, ser kampen imod Espanyol som en god mulighed for at komme videre. At vinde et derby er nøglen til, at vi kommer ind i en god dynamik for resten af sæsonen' indledte han.

Målmanden tror på holdet og er samtidig optimistisk omkring fremtiden. 'Vi går altid ud for at vinde, og vi vil gøre alt for at vinde alle de titler som vi spiller med om. Vi har et supergodt og sundt hold, og jeg er ikke i tvivl om, at det vil gå os godt i resten af sæsonen' forsatte Ter Stegen optimistisk, inden han satte et par ord på sin egen personlige form.

'Jeg har det rigtig godt og meget afbalanceret på det personlige plan. Jeg føler mig godt tilpas og jeg er glad. Det har været et spektakulært år for mig på det personlige plan, og det startede med en parade i kampen i begyndelsen af året ude imod Mallorca, husker jeg. Det var en vigtig redning som gjorde, at vi i en svær kamp endte med at få alle tre point. Når holdet er i svære situationer, kan jeg godt lide at være der for at hjælpe'.

Den 30-årige målmand har spillet i Barca siden han ankomi 2014 og med 346 kampe for catalanerne, er han en af topkandidaterne til at erstatte Gerard Piqué som Barca-anfører sammen med Sergio Busquets, Jordi Alba og Sergi Roberto.



 

.:FORSIDE:.