fbpx
Annonce

Ter Stegen forlader landsholdslejr med rygproblemer

FCBARCELONA.DK - 18.11.23

// Ter Stegen

Alarmklokkerne lyder i Barcelona, for i går meddelte den tyske landstræner Julian Nagelsmann, at Ter Stegen må forlade landsholdslejren på grund af rygsmerter. Dermed truer en skadespause for Barcas vigtige førstekeeper.

Der er næppe mange der er uenige i, at Marc-André ter Stegen har været en af Barcas allermest vigtige spillere de seneste sæsoner. Tyskeren har med sit formidable spil skaffet holdet mange vigtige point.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor kommer det nærmest som en chok, at holdets førstekeeper nu vender hjem med rygproblemer. Det var landstræner Nagelsmann der fredag aften orienterede pressen. 'Han går glip af vores to kampe, fordi han har ondt i ryggen. Han rejser til Barcelona i morgen (lørdag, red.). Jeg håber han når at blive klar for sit klubhold' lød det.

Nu har Ter Stegen en uges tid hvor han skal forsøge at komme sig over problemerne. Han har tidligere været plaget af netop rygproblemer, men det er efterhånden længe siden.

Det vil være et kæmpe handicap at skulle undvære Ter Stegen, for hans betydning for holdet er enorm, selvom Xavi også har stor tillid til Iñaki Peña. Barcas næste kamp er lørdag, den 25. november mod Rayo Vallecano.



.:FORSIDE:.