fbpx
Annonce

Ter Stegen: 'Altid godt at kunne hjælpe holdet'

FCBARCELONA.DK - 04.03.21

© Getty Images
// Ter Stegen // Sevilla // Copa del Rey

Ter Stegen blev afgørende i går mod Sevilla, da han tog et straffespark ved stillingen 1-0. Efter kampen glædede han sig over at have hjulpet holdet og samtidig være i pokalfinalen, som han meget gerne vil vinde.

Ter Stegen havde ikke meget at lave i pokalsemifinalen mod Sevilla, men der var brug for ham i anden halvleg, da andalusierne fik straffe. Her tog den tyske keeper sparket fra Ocampos.

'Hvis de havde scoret et mål, ville det blive kompliceret for os. Det er altid godt at kunne hjælpe holdet med straffesparket, selvom det er noget af et lotteri' sagde han om det reddede straffespark.

'Vi spillede en komplet kamp og vi fortjente sejren. Holdets indstilling var rigtig god og det var også nødvendigt' fortsatte han.

'Vi er meget tilfredse med den aktuelle situation. Vi begynder at tro på det vi laver. Vi bliver hele tiden bedre og vi håber at kunne vinde denne titel' kom det videre fra tyskeren.

Piqués 2-0 scoring i overtiden fik en kommentar. 'Det var indstillingen der skabte det målet. Vi er altid meget opsatte og har lyst til vinde en titel' sagde Ter Stegen.

Han blev også spurgt til Braithwaites 3-0 scoring. 'Alle målene var vigtige. Det var en spændende kamp' afsluttede han.

.:FORSIDE:.