fbpx
Annonce

Suárez: 'Ronald Koeman har ikke personlighed'

Rune Stentoft Arlbjørn - 28.05.21

// Suárez


Luis Suárez gav forleden et interview til El Partidazo de COPE, hvor han kommentede Agüeros forestående skifte til Barca, men i interviewet kom den tidligere Barca-angriber også med nogle ikke så pæne bekærkninger om Koeman.

Det var Barcas tidligere ledelse, der besluttede, at de ikke kunne bruge Luis Suárez længere, men det var Ronald Koeman, som fik besked på at fortælle uruguayaneren det. Det blev Suárez naturligvis ikke glad for at høre.

'Jeg fandt ud af, at Koeman ikke har en personlighed, da han den ene dag fortalte mig, at han ikke regnede med mig. Nærmest den næste dag sagde han så, at han ville regne med mig, hvis jeg endte med at blive i klubben' sagde Suárez.

Ronald Koeman er derfor nok ikke farvorittræneren for Suárez,og i interviewet kommenterede Suárez også hvilken træner, der har været den bedste for ham i sin karriere. 'Luis Enrique er den bedste træner, som jeg nogensinde har haft. Det er på grund af den personlighed han har, det han giver og på grund af hans oprigtighed' sagde han.

Suárez blev også spurgt om nogen fra den tidligere ledelse i Barca har ønsket ham tillykke med mesterskabet i Atlético Madrid. 'Hverken Bartomeu eller nogen anden fra den gamle ledelse har ikke ringet til mig, men jeg var derimod tæt på at sende dem et billede' afsluttede han med et smil på læben.

.:FORSIDE:.