fbpx
Annonce

Stortalentet Endrick vælger Real Madrid fremfor Barca

FCBARCELONA.DK - 09.12.22

// Endrick

topbar222

Det 16-årige stortalent Endrick har været meget omtalt på det seneste. Barca håbede at kunne tegne kontrakt med ham, men nu tyder alt på, at det bliver rivalerne fra Real Madrid der løber med hans underskrift.

'Vi ønsker talenter som ham, for det er spillere af hans type, som vi har brug for. Jeg håber han slutter sig til os, men det afhænger af ham selv' lød det usædvanligt klart fra Xavi for nylig om Endrick. Barcas træner er ellers altid forbeholden med at kommentere spillerrygter.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu fortæller avisen Marca imidlertid, at Endrick har besluttet sig for at tage til Real Madrid. Aftalen meldes forhandlet på plads og der mangler kun de sidste formaliteter, inden at aftalen kan meldes officielt ud.

Madrid betaler angiveligt 40 mio. euro for angriberen, hvortil kommer varibaler på 20 mio. euro. Endrick spiller i første omgang videre hjemme i Palmeiras og kommer først til Madrid til sommeren 2024 på en 3-årig kontrakt.

Marca fortæller videre, at Barca forsøgte at holde sig inde i kampen om stortalentet, men på grund af klubbens øknomiske problemer, valgte man at trække sig fra det afgørende kapløb om spillerens underskrift.

Det er da også en kendsgerning, at 60 mio. euro, svarende til 450 mio. kroner, for et 16-årigt talent der først kommer om halvandet år, ville være en svær beslutning at forsvare i Barcas aktuelle situation.



.:FORSIDE:.