fbpx
Annonce

Stor spænding om Xavis startopstilling mod Getafe

FCBARCELONA.DK - 15.05.22

// Getafe

Hele ni afbud er der til aftenens udekamp mod Getafe og det tvinger Xavi til at prøve nogle nye ting af. Det er i forsvaret og på midtbanen der er udfordringer, mens truppen er spækket med angribere.

Xavi få ingen problemer med at besætte de tre pladser i front, for han har samtlige sine otte angribere at vælge mellem til de tre pladser i front. Det drejer sig om Dembélé, Aubameyang, Memphis, Ferran Torres, Adama, Fati, Luuk de Jong og Braithwaite.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Modsat er forsvar og midtbane ramt af mange afbud, for her mangler Dest, Piqué, Pedri, Sergi Roberto, Nico, Alba, Eric García, Frenkie de Jong og Araujo af forskellige årsager.

Alba er sværest at erstatte, for der er ingen anden venstre back i førsteholdstruppen. Derfor venter der måske en startplads til B-holdets Alejandro Balde, som Xavi roste på sit pressemøde i går.

Xavi har Lenglet, Umtiti og Mingueza til de to pladser i det centrale forsvar. Ingen af dem har spillet særligt meget denne sæson, så det er under alle omstændigheder en kæmpe svækkelse at måtte undvære Piqué, Araujo og Eric García på samme tid.

Lenglet må forventes at starte inde i aften, mens det er helt åbent om Mingueza eller Umtiti får den anden plads. Xavi har også udtaget B-holdets Mika Mármol og der venter måske en overraskelse her.

På midtbanen er Busquets og Gavi selvskrevne og Puig må have gode chancer for at tage den tredje plads. Der vil dog mangle defensiv styrke med Gavi og Puig på banen samtidig, så måske Xavi vælger at give B-holdets Alvaro Sanz eller Jandro chancen fra start eller i løbet af opgøret.

Det er derfor en startopstilling med flere åbne spørgsmål der venter til i aften. Hvad Xavi vælger at gøre får man svaret på en times tid før kampstart, der er kl. 19.30.

Kampen vises desværre ikke på dansk TV.

.:FORSIDE:.