fbpx
Annonce

Spanien udelukker fans på stadion i resten af 2020

Magnus Wind - 11.10.20

© Getty Images
// Camp Nou // UEFA

De spanske myndigheder har i en skriftlig meddelelse til UEFA slået fast, at det ikke bliver muligt for fans at komme på stadion i Spanien i resten af 2020. Dermed kan klubberne se frem til endnu færre indtægter.  

Coronavirussen påvirker stadig verdensituationen og specielt i sportens verden, hvor klubberne har måtte set langt efter fyldte stadions. For Barcas vedkommende har det blandt andet medført store økonomiske tab, grundet lavere indtægter. Lige nu ser det ud til, at spillerne kan se frem til et tomt Camp Nou for resten af 2020. 

I en skriftlig meddelelse til UEFA, udelukker de spanske myndigheder nemlig, at der kan komme fans på stadion i resten af året. 'Regeringen udelukker en åbning af stadions for fans og den generelle offentlighed. Det er meget usandsynligt, at dette vil ændre sig i løbet af året' lyder det.

Dermed kan Barca og resten af de spanske klubber se frem til lavere indtægter end normalt, hvilket er dårligt nyt for spansk fodbold. 

Klubberne havde ellers håbet, at man kunne have op til 30% af kapaciteten til kampene her i efteråret, hvilket fik grønt lys af UEFA. Denne forhåbning ser altså nu ud til, at blive helt afvist af de spanske myndigheder. Det vides endnu ikke, om disse restriktioner også kommer til at gælde i 2021.

.:FORSIDE:.