fbpx
Annonce

Spænding om hvem der møder til træning i morgen

FCBARCELONA.DK - 10.07.22

// Træning

I morgen slutter sommerferien for de spillere der afsluttede sidste sæson med landskampe. Dermed får Xavi alle sine spillere tilbage, men nogle vil nok mangle, fordi de ikke indgår i planerne for den nye sæson.

Det vil ikke være forkert at sige, at forberedelserne til den nye sæson først for alvor begynder i morgen, selvom der har været trænet på Ciutat Esportiva den forgangne uge. Xavi har nemlig nemlig manglet alle de spillere, der var i aktion for deres respektive landshold efter sæsonafslutningen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


I morgen vender spillere som Busquets, Eric García, Araujo, Frenkie de Jong, Gavi, Ferran Torres og Memphis tilbage fra ferie, ligesom danske Andreas Christensen træner med sin nye holdkammerater for første gang.

Til gengæld er der spænding om Martin Braithwaite, for også for ham slutter ferien i morgen, men da han ikke indgår i Xavis planer får han måske besked på, at blive væk. Det samme skete for Lenglet, Umitit, Mingueza og Riqui Puig i den forgangne uge. De fik alle fri for at koncentrere sig om deres fremtid.

Det bliver derfor spændende at se hvem der stempler ind til lægetjek om formiddagen og hvem der senere på mandagen trækker i træningstøjet.

.:FORSIDE:.