fbpx
Annonce

Søndagens El Clásico satte omsætningsrekord

Peter Vyff - 21.03.23

// El Clásico

Søndagens El Clásico endte med at blive en stor succes for Barca, både på og udenfor banen. Catalanerne endte nemlig ikke blot med at tage et stort skridt imod mesterskabet, men satte også omsætningsrekord på tribunerne.

Selvom Barca hurtigt kom bagud mod Real Madrid, så lykkedes det alligevel for holdet at tage tre point imod ærkerivalerne efter en overtidsscoring af Franck Kessié. Catalanerne udbyggede dermed forspringet til 12 point, hvilket betyder, at mesterskabet er rykket særdeles tæt på, da Xavis tropper kun har smidt otte point hidtil i sæsonen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Udenfor banen viste kampen sig også at blive en stor succes for Barca, der hurtigt kunne melde udsolgt af den specialdesignede 'Rosalia'-trøje. Ledelsen kunne efter opgøret ifølge radiostationen RAC1 også glæde sig over, at opgøret endte med at sætte omsætningsrekord fra billetsalg på Camp Nou.

Det prestigefyldte opgør omsatte for hele 8,2 mio. euro, hvilket især skyldes de 95.745 registrede tilskuere til kampen. De store VIP-loger bidrog med hele 3 mio. euro, hvilket må siges at være ganske imponerede, og heldigvis kunne alle Barca-fans tage fra Camp Nou i højt humør.

Catalanerne tager nu hul på de resterende 12 kampe i La Liga med et stort forspring i bagagen. Barca går tilmed også ind i Copa del Rey-semifinalen imod Real Madrid med en samlet føring, og det er derfor ikke utænkeligt at Xavi og kompagni kan slutte sæsonen af med 'The Treble', da de allerede har vundet supercuppen.

.:FORSIDE:.