fbpx
Annonce

Sky: Everton og Arsenal følger stadig Coutinho tæt

FCBARCELONA.DK - 28.05.21

// Philippe Coutinho // Everton // Arsenal


Både Everton og Arsenal har tidligere været meldt meget interesseret i Philippe Coutinho og interessen er tilsyneladende ikke mindsket med den nylige knæoperation. Begge klubber følger angiveligt hans genoptræning tæt.

Trods problemerne med at finde niveauet i Barca og en langvarig og genstridig knæskade, er Coutinho stadig et kæmpe navn i Premier League efter hans tid hos Liverpool inden skiftet til Barca.

Meget tyder da også på, at brasilianeren tager tilbage til England fra næste sæson, for Barca vil gerne sælge offensivspilleren, som man ikke rigtig længere tror på.

Sky Sports fortæller, at man både i Everton og Arsenal holder sig orienteret om, hvordan genoptræningen hjemme i Brasilien forløber. Det var i starten af april måned at Coutinho måtte gennem endnu en operation i venstre knæ for den skade, der har holdt ham ude næsten hele sæsonen.

Klubben har ikke meldt noget ud om, hvordan det går med Coutinho ellerr hvornår han kan træne igen, men meget skal gå galt, hvis han ikke er klar, når deres tages fat på forberedelserne til næste sæson, nok omkring midten af juli.

.:FORSIDE:.