fbpx
Annonce

Skidt udgangspunkt til kampen i Istanbul om en uge

FCBARCELONA.DK - 11.03.22

// Galatasaray

ps5 art


Barca gjorde det ikke lettere for sig selv med 0-0 resultatet mod Galatasaray i går aftes, for der venter en rigtig svær returkamp i Istanbul på torsdag, hvor der venter catalanerne en ren heksekedel.

Barca var på forhånd storfavoritter i hjemmekampen mod Galatasaray i Europa League 1/8 finalen, men den favoritværdighed levede de ikke op til med det skuffende 0-0 resultat. De havde ellers næsten al spillet og klart flest muligheder, men ind kom bolden ikke.

Dermed står det hele lige inden returkampen i Istanbul på torsdag aften. Udebanemål tæller ikke længere dobbelt, så Barca skal vinde på torsdag, hvis de vil videre til kvartfinalen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Galatasaray har haft en miserabel sæson i den hjemlige liga denne sæson, så 0-0 resultatet på selveste Camp Nou er en kæmpe opmuntring for dem. Derfor vil et også være en ren heksekedel der venter Barca, for de tyrkiske fans øjner chancen for en ren sensation.

Barca stod i samme situation mod Napoli, hvor de først skuffede med 1-1 hjemme på Camp Nou, hvorefter de spillede en flot kamp i Italien, hvor de vandt 2-4. Sådan en indsats er der igen brug for på torsdag, for ellers risikerer Barca at Europa League slutter for deres vedkommende allerede i 1/8 finalen.

.:FORSIDE:.