fbpx
Annonce

Skader har fjernet alt interesse for Sergi Roberto

Peter Vyff - 18.05.22

// Sergi Roberto

Sergi Robertos kontrakt udløber snart og en forlængelse er endnu ikke blevet underskrevet. Catalaneren ser dog ud til at blive på Camp Nou og tage imod ledelsens kontrakttilbud. Skader har angiveligt ødelagt hans muligheder for at skifte andetsteds.

Den 30-årige Sergi Roberto har tilbragt hele sin karriere på Camp Nou, og han fik tilmed sin fodboldopvækst på La Masia. Catalanerens fremtid har dog længe set usikker ud, og hans kontrakt udløber om mindre end to måneder. Der har længe været snak om en kontraktforlængelse, men det er endnu ikke lykkedes at nå til enighed.

Parterne har ofte talt sammen i løbet af sæsonen, men forhandlingerne er altid endt i hårdknude. Fodbolddirektør Mateu Alemany og Sergi Roberto mødtes senest i foråret, hvor højrebacken fik fremlagt en 12-måneders kontraktforlængelse, og en løn langt under hans nuværende niveau.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Catalaneren har efterfølgende udskudt beslutningen, og han har istedet forsøgt at sondere terrænet efter bedre tilbud. Højrebacken har heller ikke manglet opmærksomhed, og både Atlético Madrid og den amerikanske MLS har længe set ud som mulige destinationer for ham. Sergi Roberto ser dog nu ud til at fortsætte på Camp Nou, og acceptere de vilkår, som han er blevet tilbudt. Catalanerens førsteprioritet har altid været at blive hos Barca, dog har en anden faktor også haft stor betydning for hans beslutning.

Journalisten Gerard Romero kunne forleden fortælle, at størstedelen af interessen for Sergi Roberto er helt væk. Holdene har angiveligt trukket deres følehorn til sig, da de er bekymrende for højrebackens skadeshistorik. Catalaneren fik en skade i baglåret sidste efterår, og det har holdt ham ude det meste af sæsonen. Højrebacken fik fornyligt et tilbageslag, da han ellers var meldt på vej tilbage i træning.

Det har fået holdene til at trække deres kontrakttilbud tilbage, og det har været stærkt medvirkende til, at Sergi Roberto har valgt at tage imod Barcas kontraktforlængelse.

Det er umiddelbart en beslutning, som Xavi er ganske tilfreds med. Cheftræneren er en stor tilhænger af Sergi Robertos alsidighed, og han ønsker angiveligt at give højrebacken en chance for spilletid i næste sæson. Forhåbentlig kan den tidligere landsholdsspiller holde sig skadesfri, og hjælpe Barca efter sommerferien.

.:FORSIDE:.