Sidste chance for Ernesto Valverde i aften?

Dennis Nordbø - 09.11.19

© Getty Images

I aften tager Barca imod Celta Vigo og dette er ikke blot en vigtig kamp for klubben, men i særdeleshed også for træner Valverde. Flere medier spekulerer i, at et nederlag til bundholdet kan koste ham jobbet som træner. 

Den sidste uges tid har det ikke været nogen nydelse at være hverken spiller eller fan af klubben. Forrige weekend oplevede klubben et ydmygende nederlag til Levante, og i midtugen spillede catalanerne kun lige op med Slavia Prag på hjemmebane i Champions League. Efterfølgende blev spillerne piftet af banen af deres eget hjemmebanepublikum, hvilket sjædent sker på Camp Nou.

Indtil videre har holdet ikke haft nogen god sæson og dette falder naturligvis tilbage på klubbens træner. Man skulle i klubbens ledelse derfor angiveligt allerede have taget beslutningen om at fyre Valverde, hvis kampen mod Celta Vigo ikke vindes. Efter sigende er der allerede en afløser klar i kulissen.

Flere medier melder at River Plates træner Marcelo Gallardo skulle stå klar til at overtage trænsersædet i Barca, selvom begge klubber afviser dette rygte. Med en forestående landsholdspause, virker det da også som det perfekte tidspunkt at skifte træner på.

Der er derfor lagt op til en særdeles vigtig kamp for Valverde, og han skal derfor sætte alt ind på at forberede sine spillere ordentligt til kampen. Det kan dog vise sig at være for sent, for flere udtalelser og reaktioner fra spillerne kunne godt tyde på, at han har mistet deres tillid.

Om situationen bliver bedre eller værre for Valverde får man at se i aften, når kampen mod Celta er spillet. Den fløjtes i gang kl. 21.00.

.:FORSIDE:.