fbpx

Sergiño Dest assisterede og fik rødt i USA-sejr

Anders Lang Jensen - 18.06.23

// Sergiño Dest

Sergiño Dest var i den forgangne sæson på leje hos italienske AC Milan, men opholdet var på ingen måde en succes, da højrebacken ikke fik meget spilletid. Dest er mere vigtig for USA og fredag aften var han i hovedrollen.

USA mødte fredag aften Mexico i semfinalen af CONCACAF Nations League, hvor USA sikkert sejrede 3-0 på to mål af Christian Pulisic og et enkelt af Ricardo Pepi. Sidstnævntes mål var med Sergiño Dest som oplægger, da højrebacken efter en solotur flot lagde en dybdeaflevering til Pepi.

Artiklen fortsætter under annoncen


Fem minutter før tid fik Sergiño Dest dog rødt kort efter tumult med Mexicos Gerardo Arteaga. Dermed er Sergiño Dest ukampdygtig, når USA spiller finalen af CONCACAF Nations League mod Canada natten til mandag.

Sergiño Dest går en uvis fremtid i møde på klubplan, hvor amerikaneren ikke ventes at få en rolle i Barca. AC Milan er ikke interesserede i at købe højrebacken efter lejeaftalen, og Barca arbejder derfor på at finde et permanent skifte væk denne sommer, for at indkassere en smule af det tabte rent økonomisk..:FORSIDE:.