fbpx

Sergiño Dest får måske en chance mere i Barca

Peter Vyff - 16.06.23

// Sergiño Dest

Barca har i disse dage fokus på at sælge en række førsteholdsspillere for at få råd til forstærkninger. Catalanerne skulle dog have åbnet op overfor at beholde den udelejede Sergiño Dest, der ellers i lang tid var på salgslisten.

Den 22-årige amerikaner er snart at finde tilbage hos Barca efter et sæsonlangt låneophold hos AC Milan, hvor han ikke formåede at overbevise italienerne om at beholde ham permanent. Ledelsen har derfor arbejdet på at få solgt Dest, specielt med tanke på at få skabt indtægter, der skal bruges på flere nyindkøb.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne skulle dog ifølge journalisten Achraf Ben Ayad nu overveje at beholde amerikaneren, som dermed kan få endnu en chance på Camp Nou. Det skyldes at Xavi ikke på nuværende tidspunkt råder over en højre back i førsteholdstruppen, samtidig med at ledelsen endnu ikke har modtaget nogle bud på forsvarsspilleren.

Det forlyder ellers, at Dest kan købes for et beløb i omegnen af 10-12 mio. euro, hvilket er en halvering af, hvad Barca i sin tid betalte for ham. Og skulle der tikke lavere bud ind på amerikaneren, så lader det nu altså til at ledelsen ønsker at beholde ham.

Landsholdsbacken har dog aldrig helt kunne leve op til forventningerne, og det er derfor også noget af et sats at tage for Barca. Der er nemlig også fare for at Dests værdi kan falde yderligere, hvilket angiveligt betyder at ledelsen er nødsaget til at se på alle tilbud, som der måtte komme..:FORSIDE:.