fbpx
Annonce

Sergi Robertos kontrakt bliver svær at forlænge

Peter Vyff - 13.12.22

// Sergi Roberto

topbar222

Cheftræner Xavi ønsker eftersigende at beholde Sergi Roberto, hvis kontrakt udløber efter denne sæson. Catalaneren har dog angiveligt ikke tænkt sig at sænke hans løn yderligere, hvilket ledelsen kræver hvis kontrakten skal forlænges.

Barcas anførergruppe har haft en hård sæson, hvor der er blevet sat store spørgsmålstegn ved deres kvalitet på banen. Det fik tidligere i efteråret Gerard Piqué til at annoncere sig karrierestop, ligesom det også forventes, at Sergio Busquets og Jordi Alba snart er fortid på Camp Nou.

Det efterlader Sergi Roberto, hvis kontrakt også udløber efter denne sæson - dog ønsker Xavi eftersigende at beholde den alsidige back. Det skyldes især det faktum, at Héctor Bellerín på ingen måde har slået igennem på Camp Nou, hvilket betyder, at han sandsynligvis må tage afsked med Camp Nou efter sæsonens afslutning.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerens potentielle exit betyder, at Xavi kun har Sergi Roberto til rådighed på højre back, og skulle han også forlade Barca, så bliver ledelsen tvunget til at finde to nye forsvarsspillere. Det er der slet ikke økonomi til på nuværende tidspunkt, og derfor giver det mening at forsøge at forlænge Sergi Robertos kontrakt.

Det kan dog ifølge avisen Mundo Deportivo vise sig at blive vanskeligt, da Sergi Roberto ikke ønsker at tage imod endnu en lønnedgang. Catalaneren forlængede sin kontrakt med ét år kort før sæsonen startede, hvor han eftersigende sænkede hans løn med hele 60%. Catalaneren har på den baggrund intet ønske om at justere hans løn yderligere, hvilket ledelsen kræver, hvis en potentiel kontraktforlængelse skal komme på tale. Barca kæmper nemlig stadig med Financial Fair Play-reglerne, som betyder, at lønnen skal sænkes betragteligt.

Det forlyder dog, at Sergi Roberto stadig har et stort ønske om at fortsætte på Camp Nou, hvor han har tilbragt hele sin karriere. Catalaneren har dog ikke tænkt sig at gå på kompromis med lønnen, og derfor virker en kontraktforlængelse forsvindende lille, men heldigvis kan alt stadig nå at ændre sig.

.:FORSIDE:.