fbpx
Annonce

Sergi Roberto: 'Vores andet mål gav os ro'

FCBARCELONA.DK - 20.01.23

// Sergi Roberto // Ceuta

Sergi Roberto bar anførerbindet da Barca mødte Ceuta i Copa del Rey, hvor det blev til en sikker catalansk 0-5 sejr. Efter kampen glædede han sig over den gode indsats og specielt målet til 0-2 tillagde han betydning.

Sergi Roberto fik for en sjælden gangs skyld lov til at spille på sin foretrukne position på midtbanen, da Barca i går mødte Ceuta i ottendedelsfinalen i Copa del Rey. Efter kampen var han den første til at give en kommentar.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Det er altid svært på baner som denne og hvis du ikke er 100% engageret får du problemer, for modstanderne er meget motiveret, fordi det er en speciel kamp for dem. Vi vidste at vi skulle fortsætte efter 0-1 målet og jeg synes holdet gjorde det godt' indledte han.

'Vi vidste at andet mål ville blive afgørende og det beroligede os. Derefter kom der flere og i dag endte det med fem mål' fortsatte han.

'I dag startede jeg på midtbanen og det er noget jeg ikke ikke glemmer. Jeg er glad for at kunne hjælpe holdet på midten, men det vigtigste er at kunne hjælpe holdet' sagde Sergi Roberto videre.

Det var i stor stil reserverne der startede på banen og det syntes Sergi Roberto var vigtigt. 'Nogle gange er der spillere der ikke får mange minutter, men i dag kom tidspunktet. Det er ikke nemt og derfor betyder det meget for dem' kom det fra ham.

'Vi tager meget glade hjem, for vi er videre til næste runde' afsluttede han.



.:FORSIDE:.