fbpx
Annonce

Sergi Roberto meldt klar ved dagens træning

FCBARCELONA.DK - 05.12.22

// Sergi Roberto

topbar222

I dag kaldte Xavi til træning for første gang siden VM-pausen blev indledt og her var der gode nyheder om Sergi Roberto. Han blev klarmeldt efter sin skulderskade og kunne træne med på normal vis.

I dag blev der trænet for første gang i næsten fire uger, da Xavi ledte træningen på Ciutat Esportiva. Der var dog et noget sparsomt fremmøde, for hovedparten af truppen er i gang med VM i Qatar og de spillere der elimineret af slutrunden, har fået en uge fri.

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavi havde derfor kun Marcos Alonso, Hector Bellerín, Iñaki Peña og Sergi Roberto til sin rådighed. Sidstnævnte pådrog sig en skulderskade lige inden VM, men i dag blev han klarmeldt og kunne deltage ved træningen på normal vis.

Også Franck Kessié og Ronald Araujo var til stede på træningsbanen, men de trænede for sig selv. Begge spillere kæmper for at blive klar efter deres respektive skader.

Andreas Christensen, Ter Stegen og Robert Lewandowski er alle ude af VM, men det bliver sandsynligvis først om en uge at de tilslutter sig træningen.



.:FORSIDE:.