fbpx
Annonce

Sergi Roberto: 'Jeg er stolt over at være anfører'

Simon Arun Vrábel - 30.05.23

// Sergi Roberto

Med Busquets og Albas afgang overtager Sergi Roberto nu den ærefulde plads som førsteanfører, og den erfarne catalaner lægger ikke skjul på betydningen af opgaven, samt hvor store støvler han skal udfylde.

Selvom Sergi Roberto på grund af skader ikke har haft den mest fremtrædende rolle i Xavis genopbygning, så er catalaneren én af de mest erfarne spillere på holdet. Alligevel er han yderst ydmyg og stolt over opgaven som anfører, som nu er blevet givet videre til ham, for Sergio Busquets og Jordi Alba har betydet meget for den 31-årige midtbanespiller.

Artiklen fortsætter under annoncen


Søndag aften var en helt speciel dag for mange spillere og fans, men Sergi Roberto må været én af dem, som havde mest blandede følelser. Imens han på den ene side skulle sige farvel til to gode venner og holdkammerater igennem mere end et årti, så betød Busquets og Albas afgang samtidig, at anførerbindet nu fremover kommer til at sidde på Sergi Robertos arm. Den specielle situation satte midtbanespilleren ord på, da Barça TV mødte ham til en kort udtalelse.

’Det øjeblik hvor Busi gav mig anførerbindet er ét som jeg vil huske for altid. Det bliver nu min tur til at være den første kaptajn i gruppen. Da jeg var i gruppen af kaptajner, sagde jeg altid, at jeg var stolt over jobbet og derfor betyder det endnu mere for mig nu, at være førsteanfører for holdet. Busi hjalp mig fra den første dag jeg kom ind på førsteholdet og i dag forberedte vi kampen og tænkte, at Busi, Jordi og Camp Nou skulle have det farvel, de fortjener’ sagde Sergi Roberto, som har spillet hele sit liv i blaugrana.



.:FORSIDE:.