fbpx
Annonce

Sergi Roberto har kun fokus på næste sæson

Simon Arun Vrábel - 08.03.22

// Sergi Roberto

ps5 art


Sergi Roberto har kontraktudløb i Barca til sommer og har stadig ikke forlænget sin kontrakt. Catalaneren selv tager det dog helt roligt og fokuserer udelukkende på at blive klar til næste sæson - om så det bliver for Barca eller en anden klub.

Med status som kontraktfri til sommer burde både Sergi Roberto og Barca have fokus på at få forlænget kontrakten, men tilsyneladende har ingen af de to parter synderligt travlt. Både Xavi og præsident Laporta har tidligere udtalt, at man gerne vil forlænge med holdet 4. kaptajn, men forhandlingerne meldes at være gået i stå.

På trods af en status som La Masia spiller har den alsidige midtbanespiller Sergi Roberto, som igennem flere år har vikarieret på højrebacken, ifølge Mundo Deportivo indset at hans seneste skade har sat ham langt tilbage i konkurrencen om spilletid. Derudover har den seneste polemik omkring hans manglende lønnedgang gjort, at catalaneren nu i stedet fokuserer 100% på sin genoptræning.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der er ingen meldinger om noget dårligt forhold imellem Sergi Roberto og klubben, da specielt catalaneren har indset, at hans manglende kontraktforlængelse åbner flere døre til hans fremtid. Skulle klubben dog alligevel komme med et bud på falderebet er Sergi Robertos barndomsklub dog førsteprioritet.

Sergi Roberto, som netop er fyldt 30 år, ønsker forsat at spille fodbold på højeste niveau og gerne for en klub i den øvre del af tabellen. Der er forlydender om interesse fra flere engelske klubber, som alle blot afventer den endelige evaluering af catalanerens genoptræning. Derfor håber Sergi Roberto på, at han kan få et par indhop inden sæsonafslutningen.

Sergi Roberto har spillet hele sin karriere i Barcelona og er oprindeligt central midtbanespiller. I 2017 rykkede Luis Enrique ham dog ned på højrebacken i mangel på alternativer efter Dani Alves forlod klubben. Det har i alt kastet 316 kampe af sig med 12 mål og 37 assists siden hans debut i 2006.

.:FORSIDE:.