fbpx
Annonce

Ronald Araujo i karantænefare forud for El Clásico

Peter Vyff - 08.03.22

// Ronald Araujo

ps5 art


Ronald Araujo har været stærkt spillende på det seneste, men hans advarsel mod Elche har bragt ham i karantænefare inden kampen imod Real Madrid. Det vil derfor ikke være overraskende, hvis han må sidde over mod Osasuna.

Barca udbyggede den flotte stime af ubesejrede kampe til 11 efter sejren imod Elche søndag eftermiddag, og det stærke momentum skal fortsætte i et tætpakket kampprogram. De næste par uger kan vise sig at være afgørende for sæsonen, hvor man både skal møde Galatasaray i Europa League og Real Madrid i La Liga.

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavi risikerer dog at skulle undvære Ronald Araujo i El Clásico, hvilket vil være et hårdt slag for holdet. Uruguayaneren fik et gult kort i opgøret mod Elche og dermed skal der kun en advarsel mere til, før han skal afsone en spilledags karantæne.

Araujo har vist højt niveau i denne sæson, og han har været en af de faste startere, siden Xavi overtog tøjlerne i efteråret. Det er blevet til tre mål hidtil i sæsonen, og hans form har været med til at stabilisere det catalanske forsvar, som har været udsat for hård kritik. Han vil derfor være svær at erstatte, og det kan betyde spilletid til Óscar Mingueza, Eric Garcia eller Clement Lenglet, som har set de sidste kampe fra bænken. Samuel Umtiti er stadig ude med en skade.

Som situationen er nu, så har Barca ikke råd til at miste point i kapløbet om Champions League, og Osasuna, som er placeret midt i tabellen, kan vise sig at være en hård modstander. Det bliver derfor spændende at se, hvordan Xavi håndterer problemstillingen i kampen mod Osasuna, hvor Araujo ikke må modtage en advarsel.

.:FORSIDE:.