fbpx
Annonce

Ronald Araújo er stadig i spil til Getafe-kamp

Peter Vyff - 11.05.22

// Ronald Araujo

Barca tog et stort skridt mod andenpladsen i La Liga med 3-1 sejren over Celta de Vigo. Ronald Araújo blev dog skadet i kampen, hvor han stødte sammen med Gavi. Uruguayaneren skulle dog angiveligt stadig være i spil til kampen imod Getafe.

Catalanerne kunne igår fejre den tredje sejr i træk i ligaen, og holdet har nu et forspring på syv point ned til Sevilla, som dog har en kamp i hånden. Sejren blev dog skæmmet af et grimt uheld, hvor Ronald Araújo og Gavi stødte hovederne sammen. Det så i starten ud til, at Gavi var hårdest ramt, men efter kortvarigt at være på benene, så faldt Araújo bevidstløs omkuld på banen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Uruguayaneren blev hastet til hospitalet, hvor man kunne konstatere, at han havde fået en hjernerystelse. Hovedskaden var dog heldigvis ikke alt for alvorlig og onsdag kunne Barca meddele, at Araújo var blevet udskrevet efter tilfredsstillende undersøgelser.

Ifølge avisen AS skulle Araújo være i spil til søndagens kamp imod Getafe, hvor Barca endeligt kan sikre sig andenpladsen i ligaen. Dertil vil Araújos tilstedeværelse være et massivt boost på et hård skadesramt Barca-mandskab.

Trænerstaben vil dog være forsigtige med landsholdsspilleren, og ikke bringe ham i spil medmindre det er livsnødvendigt. I stedet ser det ud til, at Clément Lenglet og Samuel Umtiti får noget tiltrængt spilletid i midterforsvaret.

.:FORSIDE:.