fbpx
Annonce

Romano: Cancelo er prioriteten hvis Dembélé smutter

Peter Vyff - 31.07.23

// Ousmane Dembélé // Joao Cancelo

Ousmane Dembélé ser ud til snart at tilslutte sig Paris Saint-Germain, der forventes at indløse hans frikøbsklausul inden længe. Og skulle det ske, så forventes Barca eftersigende at forfølge João Cancelo fra Manchester City.

Det virker kun som et spørgsmål om tid, inden at PSG annoncerer købet af Ousmane Dembélé, inden hans midlertidlige frikøbsklausul på 50 mio. euro stiger til det dobbelte i morgen. Landsholdsfløjen skulle allerede have accepteret franskmændenes kontrakttilbud, der betyder at han de næste fem år er at finde på Parc de Princes.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det er skidt nyt for Barca, der med handlen kun står til at modtage 25 mio. euro, da kantspillerens agent, Moussa Sissoko, har krav på resten. Catalanerne er derfor ikke efterladt med mange penge til en ny spiller, eftersom lønbudgettet på nuværende tidspunkt ikke overholder de finansielle krav i Spanien.

Barca kan derfor kun bruge lidt over halvdelen af indtægterne fra salget til forstærkninger, dog spares der også en del på lønbudgettet. Og besparelsen har ledelsen allerede øremærket til købet af en højre back, og helst João Cancelo fra Manchester City, det skriver transferjournalisten Fabrizio Romano.

Romano tilføjer at Iván Fresneda fra Real Valladolid fortsat er en prioritet, men at portugiseren står højest på Xavis ønskeliste. Den 29-årige Cancelo forventes dog at koste mindst 50 mio. euro, og det er langt fra sikkert, at det beløb kan findes på Camp Nou.

Indtægten fra salget af Dembélé kan dog forstærke muligheden for at leje Cancelo med en købsklausul til næste sæson. Og skulle det ikke kunne lade sig gøre, så lader det til at Fresneda er det oplagte valg på transfermarkedet, da han eftersigende kan købes for 10-20 mio. euro.



.:FORSIDE:.