fbpx
Annonce

Romano: Barca enig med United om De Jong-pris

Anders Lang Jensen - 15.07.22

// Frenkie de Jong

Frenkie de Jong er blandt de mest nævnte spillere i Barca lige nu, hvor rygterne om et skifte til Manchester United fortsætter på højtryk. Transferjournalisten Fabrizio Romano melder om enighed på en pris på 75 mio. euro.

Dialogen mellem Barca-ledelsen og Manchester United har stået på i længere tid, og der er ingen tvivl om, at det frister Barca at sælge hollænderen for en stor sum. Nu er der angiveligt opstået et mindre gennembrud i forhandlingerne.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano er Barca og Manchester United nemlig enige om en pris på Frenkie de Jong, der lyder på 75 millioner euro i grundpris. Derudover er der en række bonusser, så den samlede pakke kan løbe op på 85 millioner euro.

Spørgsmålet lige nu er dog Frenkie de Jongs egen holdning til fremtiden. Ifølge Romano mangler de personlige vilkår fortsat at blive forhandlet, og det kan vise sig som en udfordring, da hollænderens prioritet fortsat er at blive på Camp Nou.

De kommende dage vil være afgørende for fremtidsmulighederne for midtbanemandens vedkommende. Barca er nu enig om en overgangssum, og presset fra klubbens ledelse på De Jong kan stige i deres jagt på et stort økonomisk salg.

.:FORSIDE:.