fbpx
Annonce

Renoveringen af Camp Nou går ikke som forventet

Peter Vyff - 10.10.23

// Camp Nou

Barca spiller i denne sæson på Olýmpic Lluis Companys, da Camp Nou er under en større renovering. Arbejdet går dog langt fra som planlagt, da ledelsen fortsat mangler en byggetilladelse, og det kan forsinke hele processen.

Ledelsen tog i starten af juni første spadestik til en større renovering af Camp Nou og de omkringliggende områder. Projektet kaldes Espai Barca, og udover fornyelsen af klubbens stadion, skal der også bygges et nyt museum, som forventes at tiltrække gæster fra hele verden.

Artiklen fortsætter under annoncen


Renoveringen går dog ifølge avisen Sport ikke helt som planlagt, da ledelsen endnu ikke har modtaget en byggetilladelse, der kræves for at starte opførelsen af de nye tribuner på Camp Nou. Nedrivningsarbejdet har været i gang i nogle måneder, og Barca håber derfor snart at kunne påbegynde genopbygningsarbejdet.

Catalanerne havde eftersigende håbet på at få tilladelsen i starten af august, men indtil videre er der endnu intet sket i sagen. Ledelsen håber istedet at få godkendt processen i slutningen af oktober, hvor klubben også afholder generalforsamling for klubbens medlemmer.

Og skulle det ske at tilladelsen endnu ikke er kommet til den tid, kan det betyde at hele byggeriet kan blive forsinket. Ledelsen håber på nuværende tidspunkt at have Camp Nou klar til kampafholdelse i november næste år, dog med et begrænset tilskuerantal i starten.

Det kan derfor ende med at koste Barca en større indtægt, hvis hele processen skal skubbes til en senere dato. Catalanerne er dog endnu fortrøstningsfulde, da det er byen Barcelonas byråd der skal sørge for godkendelsen, og det er også i deres interesse, at få byggeriet færdigt i tide..:FORSIDE:.