fbpx
Annonce

Rasende Koeman skiftede Mingueza ud efter diskussion

FCBARCELONA.DK - 23.04.21

@ Getty Images
// Getafe // Mingueza

Det var en sjælden rasende Ronald Koeman, som i anden halvleg af torsdagens kamp mod Getafe var så utilfreds med Oscar Mingueza, at han efter at have diskuteret højlydt med den unge catalaner valgte at udskifte ham lige efter.

Udover selvmål, straffespark og VAR bød torsdagens kamp mod Getafe også på nogle atypiske billeder af Ronald Koeman, som ved stillingen 3-2 til Barca tydeligt ikke var tilfreds med den spænding, som pludselig var kommet tilbage i opgøret.

Og efter 75 minutter af opgøret blev en aktion for meget for den hollandske træner, som endte i et raseriudbrud på sidelinjen rettet mod Mingueza. Årsagen var, at den unge forsvarsspiller ved stillingen 3-2 valgte at lave en såkald 'frivolité', som er en afslutning eller aflevering, hvor man hopper op på bolden på den ene fod, for derefter at skyde til bolden med den anden fod. Derudover holdt Mingueza ikke sin position, hvilket potentielt kunne skabe problemer.

Mingueza valgte at lave denne finte efter 75 minutter og på et farligt sted på banen. Aktionen lykkedes og endte med en stor chance til Trincao, men det faldt alligevel ikke i god jord hos Koeman. Han startede en diskussion med Mingueza, som også tydeligt argumenterede den modsatte vej.

TIl slut blev det for meget for Koeman, som tydeligt utilfreds skiftede Mingueza ud. Det var da også en tøvende hollænder, som på bænken gav hånd til Mingueza efter udskiftningen.

.:FORSIDE:.