Raphinhas genialitet gav Barca sejren i Pamplona

FCBARCELONA.DK - 09.11.22

// Osasuna // Raphinha

Trods masser af modgang lykkedes det for Barca at få alle tre point med hjem fra Pamplona, da Osasuna blev besejret med 1-2. Sejrsmålet kom kort før tid på en genialitet af Raphina og et flot oplæg af De Jong.

Raphinhas 1-2 scoring i det 85. minut var uden sammenligning kampens detalje, for der er ikke mange spillere i verden der evner at scorer sådan et mål, der samtidig blev kampafgørende.

FCBSHOP art

Osasuna var kommet langt frem på banen i deres søgen efter et sejrsmål og Raphinha lå og lurede på chancen for et dybdeløb. Det så Frenkie de Jong og han sendte en høj bold frem midt i banen.

Raphinha holdt sig lige akkurat fri af offside og mens han hurtigt løb mod bolden, sendte han et kort blik mod målmanden, der var på vej ud af sit mål for at afværge situationen. De fleste angribere ville helt sikkert forsøge at kontrollere bolden, med tanke om at trække forbi målmanden.

Raphinha tænkte dog hurtigt og satte i stedet kontrolleret hovedet på bolden, så den i en blød bue strøg over målmanden og i nettet til 1-2. Fantastisk scoring af brasilianeren, men det ikke første gang i karrieren han leverer sådan en detalje, så tilfældigt var det ikke.

Målet blev kampafgørende og Raphinha kunne glæde sig over at have hjulpet holdet efter en periode, hvor han var gledet ud af startopstillingen.