fbpx
Annonce

Raphinha: 'Jeg skulle være kølig og hurtig'

FCBARCELONA.DK - 09.11.22

// Osasuna // Raphinha

Raphinha blev matchvinder i går mod Osasuna, da han kort før tid scorede det forløsende sejrsmål efter en svær aften i Pamplona. Efter kampen glædede han sig over sin scoring, som absolut ikke var nem.

Raphinha satte hovedet på en høj pasning af Frenkie de Jong i det 85. minut, så bolden strøg over målmanden i en blød bue og i nettet til 1-2. En svær og flot scoring af brasilianeren, som han satte ord på umiddelbart efter slutfløjtet.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Jeg skulle være kølig og hurigt for at score, for kampen var svær for os og vi kom til få chancer. Det var en flot bold som Frenkie gav mig. Han har høj kvalitet og mestrer dette som ingen andre' indledte en glad Raphinha.

'Jeg vidste at målmanden ville komme ud for at afværge, for han troede jeg ville kontrollere bolden. Jeg ventede på det rigtige øjeblik til at placere den hvor jeg gjorde' fortsatte han.

'Som man kunne se udefra, fik vi ikke meget plads og Osasuna er et rigtig godt hold, men vi ønsker at vinde ligaen. Vi skal kunne vinde denne slags kampe og klare at have det svært' afsluttede han med et stort smil.

.:FORSIDE:.