fbpx
Annonce

Raphinha: 'Det er en drøm der går i opfyldelse'

Anders Lang Jensen - 14.07.22

// Raphinha

Barca har bekræftet købet af brasilianske Raphinha fra engelske Leeds, og offensivspilleren har nu sat sine første ord på skiftet. For Raphinha er transferen en drøm, der går i opfyldelse, og han er klar til at kæmpe for Barca-logoet.

Mange klubber var med i ræset om den ombejlede brasilianer denne sommer, men drømmen om Barca har uden tvivl spillet en stor rolle.

’Det er en drøm, der går i opfyldelse – ikke kun for mig, men også for mine venner og familie. De har set mig spille fodbold, siden jeg var en dreng. De vidste, at det var min drøm at komme hertil. Alt, jeg kan gøre nu, er at gøre mit bedste og hjælpe Barca med at være, som de altid har været’, siger Raphinha til klubbens hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Jeg kan sige om mig selv, at jeg er en vinder. Jeg elsker at vinde, og hver eneste gang, jeg taber, er det svært for mig at acceptere. I kan forvente en spiller, der altid kæmper for at vinde og samtidig blive en endnu bedre spiller’.

’Det er en kæmpe ære at være i Barca. Jeg så Ronaldinho komme her og opnå så meget og Neymar derefter. Som brasilianer er det en ære, og jeg håber at opnå de samme ting, som de to har gjort’, slutter han.

Det ventes, at klubben officielt præsenterer Raphinha fredag på klubbens anlæg, som de andre nye spillere også har været igennem denne sommer.

.:FORSIDE:.