Rafinha må vente på en afklaring af sin fremtid

FCBARCELONA.DK - 15.09.20

Intet tyder på at Rafinha Alcántara indgår i Ronald Koemans planer, for spansk-brasilianeren var ikke med i truppen mod Nàstic i lørdags. Han træner godt med, men må vente til der kommer en afklaring omkring sin fremtid.

Akkurat som med Luis Suárez og Arturo Vidal, blev der blev set helt bort fra Rafinha, da Koeman udtog sin trup til lørdagens kamp mod Nàstic de Tarragona. Det samme forventes at ske senere i dag, når truppen til onsdagens træningskamp mod Girona bliver udtaget.

Det er da også en kendsgerning, at Barca gerne vil af med Rafinha, som man ikke mener at have brug for. Den teknisk gode midtbanespiller har været lejet ud nogle sæsoner, men det denne gang vil Barca have et konkret salg på plads.

Formen fejler ellers ikke noget hos Rafinha, for han er en af de spillere der har trænet med i længst tid. Han mødte frem som en af de første efter den korte sommerpause, men det er altså ikke tilstrækkeligt for Koeman.

Transfervinduet lukker først om tre uger, så umiddelbart er der god tid til at finde en løsning, men det virker ikke holdbart, at Rafinha træner med uden at kunne spille kampe. Derfor håber han sikkert på en snarlig afklaring omkring sin fremtid.

644x70

.:FORSIDE:.