fbpx
Annonce

Rafa Yuste: 'Ledelsen tvivler ikke på Xavi'

FCBARCELONA.DK - 14.01.23

// Xavi // Rafa Yuste

Selvom Barca fører ligaen og er klar til finalen i Supercuppen, fungerer det ikke optimalt for Xavi og hans mandskab. Det får dog ikke klubbens ledelse til at tvivle på Xavi som holdets træner. Det slår vicepræsident Rafa Yuste fast.

Barcas spil kører ikke som en velsmurt maskine, her næsten 14 måneder efter at Xavi tog over. Sidste sæson endte uden titler og i denne sæson skuffede holdet stort med endnu en tidlig exit af Champions League.

Artiklen fortsætter under annoncen


Holdet får kritik for at være ineffektivt og uskarpt når det virkelig gælder og selv mod et lille hold som Intercity i Copa del Rey, var Barca i problemer. Det har medført kritik fra omgivelserne i Catalonien og tvivlen på Xavis evner er begyndt at vise sig nogle steder.

Kritikken har nu fået vicepræsident Rafa Yuste på banen med en klar besked. 'Xavi er vores træner og vi er med ham til det sidste. Da Guardiola startede var der også tvivl og vi endte med at vinde titler og slå Real Madrid med 2-6. Han fortsætter selvfølgelig selvom vi ikke har vundet titler. Han har hele vores tillid og han er en del af det projekt som ledelsen ønsker' udtaler Yuste ifølge avisen Marca.

Yuste håber, at Xavis første titel kommer i morgen i supersuppen mod Real Madrid. 'Vi er meget optimistiske og er overbevist om, at vi spiller en god kamp og får den første titel. Alle Clásicos er vigtige. Vi er forsigtige, men optimistiske. Vi håber på en god finale' siger han videre.

Xavi nyder altså klubbens klare opbakning, men Yuste vil heller ikke kunne sige andet i offentligheden. Blot det at han er nødsaget til at udtrykke sin tillid til holdets træner viser, at tvivlen er begyndte at nage blandt de lokale fans.



.:FORSIDE:.