fbpx

Avis: Rafa Márquez havnet i problemer hos ledelsen

Peter Vyff - 22.02.24

// Rafa Marquez

Rafa Márquez er blevet nævnt som en mulig afløser for Xavi, der stopper som Barca-træner til sommer. Mexicaneren er dog imidlertid havnet i problemer hos ledelsen, efter at have reklameret for et betting-firma på sin Instagram.

Den 45-årige Rafa Márquez har gjort et rigtig godt stykke arbejde som cheftræner for andetholdet Barca Atlétic, selvom han har haft svære arbejdsbetingelser. Xavi har ofte benyttet flere af mexicanerens nøglespillere på førsteholdet, hvilket har gjort det svært at skabe kontinuitet i spillet på det unge mandskab.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den tidligere Barca-spiller har rent faktisk gjort det så godt, at flere har nævnt ham som en potentiel afløser for Xavi, der forlader Barca til sommer. Mexicaneren gjort sig dog en smule upopulær hos ledelsen, da han kort efter Xavis opsigelse, bekendtgjorde sin interesse i cheftrænerjobbet og meldte sig klar, hvis han skulle blive spurgt.

Márquez' forhold til ledelsen skulle nu have lidt endnu et knæk, da han har valgt at reklamere for et betting-firma på sin private Instagram-profil. Det har ifølge avisen Mundo Deportivo efterladt ledelsen rasende, og sagen skulle nu være endt hos Barcas juridiske afdeling.

Catalanerne er angiveligt bekymrede for, at mexicanerens betting-reklame kan være i konflikt med, hvad det betyder at være ansat som træner hos Barca. Det er samtidig også en virksomhed som Barca intet samarbejde har med, og det kan i værste fald ende som et slag mod klubbens værdier.

Så selvom Márquez gør det godt på træningsbanen, lader det ikke til, at han skal forvente at blive indkaldt til en jobsamtale lige foreløbig. Mexicaneren skal istedet koncenterere sig om sit arbejde med andetholdet, og fortsætte arbejdet med at udvikle sine trænerevner..:FORSIDE:.