fbpx
Annonce

Puyol sender opbakkende besked til Piqué

Markus Johannessen - 29.07.22

// Gerard Piqué // Carles Puyol

I de seneste måneder har der floreret mange kedelige nyheder i medierne omkring Piqué og størstedelen af dem har ikke været fodboldrelateret. Nu får han støtte fra den tidligere kollega og Barca-legende, Carles Puyol. 

Den tidligere anfører og centrale forsvarsspiller, Carles Puyol, sender sin fulde opbakning til sin tidligere holdkammerat, som nu selv agerer anfører og styrer det centrale forsvar. Piqué havnede i modvind efter nogle private historier efter bruddet med Shakira, som både medier og fans har været hurtige til at danne sig en holdning omkring.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Nu er hans tidligere kaptajn og det store klubikon, Carles Puyol, kommet ud med et budskab: At Gerard Piqué fremfor alt andet er en professionel fodboldspiller af øverste hylde. De to Barca-legender delte omklædningsrum under klubbens største æra og i en vanskelig tid for den nuværende anfører, hvor han blev mødt af piften og buh-råb fra lægterne under venskabskampene i USA, er den tidligere anfører gået til tasterne for at minde os om, hvad Piqué har betydet for catalanerne. 

'Jeg har været så heldig at dele omklædningsrum med mange spillere og Gerard er uden tvivl en af de dygtigste jeg har mødt. Sidste år, i min optik, var Gerard Piqué en af de bedste spillere og spillede mange kampe med diverse skavanker, hvor han måtte skubbe sine fysiske grænser for at hjælpe holdet. Hvis han i den kommende sæson spiller på 100%, vil der være få centrale forsvarsspillere i verden, der kan yde samme præstationer. Holdet bliver stærkere og denne liga får alle til at give den bedste version af dem selv. Dette er meget positivt for holdet. Visca el Barca!' skriver Carles Puyol på sine sociale medier.

.:FORSIDE:.