fbpx
Annonce

Puyol: 'Araújo blandt verdens tre bedste forsvarere'

Anders Lang Jensen - 21.03.23

Ronald Araújo høster massevis af roser fra nær og fjern, og sydamerikanerens udvikling er ikke til at tage fejl af. Ifølge Barcas store forsvarslegende, Carles Puyol, er Araújo blandt de tre bedste forsvarsspillere i verden.

I starten af marts fyldte Ronald Araújo 24 år, men trods den alder anses uruguayaneren allerede som en af de vigtigste spillere på Barca-holdet. Den anerkendelse er Carles Puyol enig i, og forsvarslegenden har kun rosende superlativer tilovers for den nuværende Barca-profil.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Han har gang i en rigtig god sæson, og han står i en ekstraordinær stærk udgave af sig selv. Jeg kender ham ikke personligt, men jeg ved, at han er professionel, ydmyg og altid giver alt i både træning og kamp’, siger Carles Puyol ifølge avisen Mundo Deportivo.

’Hvis han ikke er den bedste forsvarsspiller i verden, er han i hvert fald blandt de tre bedste. Han er ung og har stadig steder, hvor han kan forbedre sig. Jeg tror, vi har en rigtig god central forsvarsspiller i Barca de næste mange år frem’, slutter Puyol.

Ronald Araújo har, trods sin relativt korte karriere som førsteholdsspiller på Camp Nou, nået 103 seniorkampe for Barca indtil videre.

puyol1

// Carles Puyol // Ronald Araujo
.:FORSIDE:.