fbpx
Annonce

PSG presser Barca i kampen om Bernardo Silva

Simon Arun Vrábel - 19.08.22

// Bernardo Silva

Den franske storklub har ifølge engelske medier præsenteret Manchester City for et officielt bud på Bernardo Silva og det besværliggør tingene for Barca. Silva håber nemlig, at catalanerne overbyder PSG fordi han helst vil til Barca.

Portugisiske Bernardo Silva har i løbet af hele sommeren været sat i forbindelse med Barca ,men hans prisskilt og store værdi for Manchester City har besværliggjort en handel. Silva har intet selv meldt ud om situationen, men flere medier mener at vide, at han drømmer om en fremtid på Camp Nou. Dén drøm er nu blevet udfordret, for ind fra højre er PSG pludselig kommet med et formelt bud på 70 millioner euro.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er det engelske medie The Times som bringer historien om, at PSG har sendt et formelt bud afsted til Manchester City og selvom buddet er 30 millioner lavere end de 100 millioner euro som englænderne angiveligt forlanger, så komplicere det tingene gevaldigt for Barca.

Catalanerne har nemlig ikke sendt noget formelt bud til Manchester City, for fokus er i øjeblikket på at sænke lønomkostningerne og få solgt spillere. Det er vigtigt dels for at skabe bedre balance i lønbudgettet og for at kunne få indskrevet Jules Koundé i truppen.

Alt imens mener det engelske medie at vide, at Bernardo Silva håber, at Barca nu prøver at overbyde franskmændene, da han selv ser sin fremtid på Camp Nou, men det er utrolig svær at se, hvor Laporta og den sportslige ledelse skal finde så mange penge. Godt nok er der tale om salg af både Dest, Memphis og Aubameyang men ingen af de tre spillere vil indbringe en transfersum i nærheden af hverken 70 eller 100 millioner euro. Heller ikke et indbringende salg af Frenkie de Jong ser efterhånden realistisk ud.

.:FORSIDE:.