fbpx
Annonce

Planes: 'Vi forhandler ikke med United om Dembélé'

FCBARCELONA.DK - 02.10.20

© Getty Images
// Ousmane Dembélé // Planes

Der har været mange rygter på det seneste om Dembélés mulige skifte til Manchester United, men i dag forsikrede sportschef Ramón Planes om, at der ikke er forhandlinger i gang og at man regner med at beholde franskmanden.

Med blot tre dage af transfervinduet tyder intet på, at Ousmane Dembélé er på vej væk fra Barca. Det må være konklusion efter den kommentar sportschef Ramón Planes kom med i dag på pressemødet, hvor Sergiño Dest blev officielt præsenteret.

En journalist spurgte direkte, om Barca er i dialog med United om Dembélé. 'Der er ingen forhandlinger med Manchester United. Det vil jeg gerne afvise. Det er en spiller vi regner med. Vi kender alle hans potentiale og med de ændringer der har været, håber vi at se det bedste fra ham. Vi håber at kunne nyde alle hans forboldmæssige kvaliteter. Han får helt sikkert en god sæson hos os' var svaret.

Udmeldingen er næppe en 100% garanti for at Dembélé bliver, for der sker ofte uventede ting i de sidste dage af et transfervindue, men noget tyder altså på, at Dembélé fortsat vil være en del af Barca-truppen denne sæson.

.:FORSIDE:.