fbpx
Annonce

Piqué: 'Vi forventede ikke at smide point i dag'

Rune Stentoft Arlbjørn - 21.02.21

// Gerard Piqué // Cadiz


Gerard Piqué spillede sin anden kamp mod Cádiz efter sin skadespasue. Efter kampen talte catalaneren med medierne, hvor han havde svært ved at finde en forklaring på det skuffende resultat mod andalusierne.

'Resultatet gør meget ondt på os med tanke på Atléticos nederlag i går. Vi havde chancerne for at få et bedre resultat. Det var en kamp, hvor vi havde mange chancer, mens Cádiz kun skabte en chance i første halvleg, som var deres eneste chance i hele kampen. Det var vigtigt for os at få de tre point efter resultatet i tirsdags' sagde Piqué.

'For hver kamp du ikke vinder bliver mulighederne for at vinde trofæer mindre. Der er langt op til Atlético, men afstanden er ikke umulig. Det hele afhænger af hvordan det går os i vores næste kampe. Vi havde ikke forventet at smide point i dag, men vi må komme videre, for vi har en kamp igen på onsdag' tilføjede han.

'Vores mål om at vinde ligaen, Copa del Rey og Champions League i denne sæson er stadig i live, men det ser svært ud for os at lykkes med det. Vi skal sørge for at blive bedre og få styr på vores følelser. Jeg er lidt træt, men jeg er glad for at kunne spille igen allerede' afsluttede den nu 34-årige forsvarsspiller.

.:FORSIDE:.