fbpx
Annonce

Pedri: 'Mine trænere kræver flere mål af mig'

Simon Arun Vrábel - 06.01.23

// Pedri

På søndag skal Barca på en svær opgave når man på udebane møder Atlético Madrid i den spanske liga. Forud for kampen har Pedri deltaget i et interview, hvor han ser frem mod den svære i Madrid og på sin egen rolle.

Pedri sad som bekendt over i midtugens pokalkamp mod Intercity og han er derfor veludhvilet og klare til en hovedrolle på Wanda Metropolitano, hvor søndagens kamp spilles klokken 21.00.

'Vi ved, at kampen imod Atlético Madrid bliver meget kompliceret og det bliver ikke nemt for os at gentage sidste års succes. Vi håber naturligvis på, at resultatet fra det sidste møde vil gentage sig, men vi skal arbejde hårdt for sejren. La Liga er en meget vigtig titel for os at vinde og vi vil gøre alt hvad vi overhovedet kan' indledte Pedri ydmygt om kampen, som bliver den første i det nye kalenderår.

Artiklen fortsætter under annoncen


De mange mål i de to klubbers sidste opgør, som sende med 4-2 til Barca, fik også Pedri til at sætte et par ord på sit eget spil og samtidig løftede den 20-årige spanier sløret for, hvad hans trænere på både klub- og nationalt plan har bedt ham om at forbedre.

'Alle mine trænere vil have mig til at score oftere og de vil have mig til at forbedre mit aspekt af spillet foran mål. Det ved jeg også godt selv, at jeg bliver nødt til. Der er generelt mange ting i mit spil, som jeg kan forbedre, så som mine beslutninger i kampen, at komme mere ind i feltet og arbejde hårdere for holdet uden bolden'.

Afslutningsvis fortæller Pedri dog, at han er meget optimistisk omkring fremtiden i klubben og det til trods for, at man igen i år blev elimineret tidligt fra Champions League.

'Når vi spiller vores bedste fodbold og vi alle har det godt fysisk, så er vores måde at spille fodbold på ustoppelig. Det er rigtigt, at vi ikke har vundet nogle trofæer endnu, men Barcas spillestil vil give os titler og det kommer til at ske inden længe' afsluttede en selvsikker Pedri.

Kampen mod Atlético Madrid spilles på søndag klokken 21.00 og den vises på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.