fbpx
Annonce

Oscar Mingueza rygtes tæt på skifte til Getafe

FCBARCELONA.DK - 30.05.22

// Oscar Mingueza

Oscar Mingueza er en af de spillere der med stor sandsynlighed stopper i Barca denne sommer. Catalaneren har mange bejlere, men nu nævnes Getafe som en sandsynlig destination for defensiv-spilleren.

Det er ikke meget man har set til Mingueza siden Xavi kom til og forsvarsspilleren er da også én af de spillere som Xavi har givet besked om, at han ikke indgår i planerne for den kommende sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Mingueza har allerede været nævnt som en spiller der kan indgå i byttehandler, men nu har Getafe angiveligt meldt sig på banen. Det skriver avisen Mundo Deportivo.

Der skulle angiveligt være kontakt mellem klubberne om Mingueza, men det er usikkert om det handler om en egentlig handel eller en lejeafale. Barca håber angiveligt at kunne inkassere 5-10 mio. euro for spilleren, men blot det at spare Minguezas løn, vil også kunne accepteres.

Derfor kan Mingueza måske få lov til at rejse gratis til Getafe, med en transfersum der udelukkende består af variabler samt en procentdel af en mulig transfersum ved et videresalg.

.:FORSIDE:.