fbpx

Italiensk Mingueza-interesse er godt nyt for Barca

Peter Vyff - 25.11.23

// Oscar Mingueza

Óscar Mingueza har været i imponerende form for Celta Vigo i denne sæson. Det har nu kastet en del interesse af sig fra Italien, hvilket er godt nyt for Barca, der med et potentielt salg står til at modtage et større millionbeløb.

Det er snart halvandet års tid siden, at Barca tog afsked med Óscar Mingueza, der fik sin førsteholdsdebut under den tidligere cheftræner, Ronald Koeman. Catalaneren havde dog ikke udsigt til meget spilletid i sidste sæson, og han endte derfor med at blive solgt til Celta Vigo.

Centerbacken, der nåede at spille 66 førsteholdskampe for Barca, skiftede transferfrit, men klubben sikrede sig en 50% videresalgsklausul. Den kan nu angiveligt komme i spil, eftersom forsvarsspilleren skulle have tiltrukket sig en del interesse fra den italienske Serie A.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det skriver journalisten Jordi Gil fra avisen Sport, der dog ikke sætter navn på en specifik destination. Interessen for den 24-årige Mingueza er dog helt berettiget, da han har været i storform i denne sæson, hvor han både har spillet i midterforsvaret og højre back.

Catalaneren har spillet 13 kampe for Celta Vigo i La Liga i denne sæson, hvor han både har budt ind med et mål og en assist. Mingueza har samtidig også skabt 21 målchancer for hans holdkammerater, hvilket er mere end nogen anden forsvarsspiller i La Liga.

Barcas ledelse håber derfor at den tidligere La Masia-spiller kan holde niveauet oppe i resten af sæsonen, og det forhåbentlig kan ende ud i et fremtidigt salg. Og hvis det sker, kan Barca dermed sikre sig halvdelen af fortjenesten, og generere en tiltrængt indtægt til den pressede økonomi..:FORSIDE:.