fbpx
Annonce

Officielt: Tilskuere på Camp Nou når ligaen starter

FCBARCELONA.DK - 25.06.21

© Getty Images
// Camp Nou // La Liga

Efter mere end en sæson uden en eneste tillskuer på Camp Nou på grund af coronarestriktioner, blev det i går meldt ud fra den spanske regering, at det blliver tilladt med tilskuere når ligaen skydes i gang i midten af august.

Det var den spanske sundhedsminister Carolina Arias der i går kom med den gode nyhed på et pressemøde, hvor der blev orienteret om lettelser i restriktionerne. Blandt lettelserne er altså, at der igen lukkes tilskuere ind til kampene i La Liga.

Nu er det så op til de lokale regeringer, blandt andet i Catalonien, helt præcist at fastslå, hvor vidt man vil gå. Vil man tillade fuldt hus, hvilket på Camp Nou vil sige små 100.000 tilskuere, eller bliver adgangen begrænset til f.eks. 50%?

I Barca har 85.000 medlemmer sæsonkort og de higer alle efter igen at komme ind og se deres hold spille. Derudover er tusindevis af andre Barca-fans og turister, der savner at se en kamp på det største stadion i Europa.

I FC Barcelona skaber nyheden helt sikkert stor glæde, både hos spillerne og hos klubbens ledelse. Spillerne har savnet opbakningen fra de mange fans og klubben har i den grad savnet indtægten fra billetsalget

De catalanske myndigheder har endnu ikke meldt noget konkret ud. Deres beslutning vil nok afhænge af coronasituationen når ligastarten nærmer sig. Første runde spilles i midten af august.

.:FORSIDE:.