fbpx
Annonce

Officielt: Skadet Dembélé siger farvel til EM

FCBARCELONA.DK - 21.06.21

// Ousmane Dembélé


Ousmane Dembélé pådrog sig som bekendt en skade i højre baglår i Frankrigs EM-kamp forleden mod Ungarn. Denne mandag meddeler det franske fodboldforbund, at EM er slut for den skadesplagede Barca-angriber.

Dembélé blev skiftet ind efter en lille times spil af lørdagens kamp mellem Frankrig og Ungarn. Her gjorde Barca-angriberen en god figur, inden han dog efter 87 minutter måtte lade sig udskifte med en skade i baglåret.

'Der er blevet foretaget en røntgenundersøgelse af Ousmane Dembélé på hospitalet i Budapest søndag aften. Den nødvendige skadespause er inkompatibel med hans tilstedeværelse i EM-truppen. Efter at have drøftet situationen med spilleren, lægestaben og landstræner Didier Deschamps, har man besluttet, at Dembélé ikke kan deltage i resten af EM' skriver det franske fodboldforbund.

Ifølge flere medier venter der Dembélé en pause på mellem en og to måneder. I værste fald betyder det, at franskmanden også vil gå glip af forberedelserne til den nye sæson.

Dermed forlader Dembélé altså den franske landsholdstrup og EM-turneringen, og tager i stedet hul på sin ferie. Den vil angriberen uden tvivl bruge på at fastlægge sin klubmæssige fremtid, som muligvis ligger et andet sted end i Barcelona.

.:FORSIDE:.