fbpx
Annonce

Officielt: Nico forlænger og udlejes til Valencia

FCBARCELONA.DK - 13.08.22

// Nico González


Det kommer ikke som den store nyhed, men det er først nu at det er blevet officielt bekræftet, at Nico González udlejes til Valencia denne sæson. Samtidig meddeler Barca, at man har forlænget med midtbanespilleren til 2026.

Der har de seneste dage være stærke indikationer på, at Nico var på vej til Valencia. I forgårs tog den 20-årige midtbanespiller afsked med Barca-tilhængerne i en udmelding på Instagram, hvor han dog ikke specifikt nævne Valencia. Her forsikrede han også om, at han vender tilbage til Barcelona om et år.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Nu bekræfter Barca lejeaftalen og her oplyses det samtidig, at man har forlænget Nicos kontrakt med to år til 2026. Det viser at de forventer at hente Nico tilbage til næste sæson, hvor han ligner den oplagte afløser for den aldrende Sergio Busquets. det bekræftes af, at Valencia ikke har fået nogen forkøbsret.

Det er sandsynligvis Nico selv der har taget beslutningen om at tage til Valencia for at være sikker på masser af spilletid. Det tyder på, at han har sikret sig denne mulighed i sin kontrakt. Nico kom til Barcas akademi La Masia da han var 10 år.

.:FORSIDE:.