fbpx
Annonce

Officielt: Lewandowski præsenteres den 5. august

FCBARCELONA.DK - 26.07.22

// Robert Lewandowski

Robert Lewandowski er godt igang med sit nye eventyr i FC Barcelona, men nogen officiel præsentation har han endnu ikke fået. Det rådes der bod på den 5. august, hvor han præsenteres for tilhængerne på Camp Nou.

Barca har meldt ud at fredag den 5. august kommer til at stå i Lewandowskis tegn. Klubben ønsker at give ham en officiel præsentation som man ser det med nye spillere, også selvom han allerede har spillet sine første minutter i Barca-trøjen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Mens de andre nye spillere, Franck Kessie, Andreas Christensen og Raphinha, blev præsenteret på træningsanlægget Ciutat Esportiva, bliver det Camp Nou der danner ramme om præsentationen af Lewandowski. Det skyldes at det nye græstæppe nu er på plads.

Der bliver fri adgang på Camp Nou og derfor vil der med garanti møde tusinde af fans frem og byde den polske angriber velkommen.

Lewandowski blev ellers budt velkommen forleden ved et kort ceremoni i Las Vegas, men her var der ikke tale om en egentlig præsention, som en verdenstjerne fortjener det. Det rådes der bod på den 5. august kl. 11.00.

.:FORSIDE:.