fbpx

Officielt: La Liga sletter Gavi som førsteholdsspiller

FCBARCELONA.DK - 24.03.23

// Gavi

Der er i dag opstået nye udfordringer for Barca i forbindelse med polemikken omkring indskrivningen af Gavi som førsteholdsspiller. La Liga har slettet ham som en del af førsteholdet og det skaber problemer for Barca.

Situation omkring Gavi virker efterhånden både forvirrende og kompliceret. Barca indgik i januar en kontrakt med ham der giver status af førsteholdsspiller, men La Liga afviste at indskrive ham på førsteholdet, da klubbens løbudgifter var for høje. Barca fik dog gennemtrumfet indskrivningen via en domstol, der midlertidigt lod Barca få sin vilje, under skarpe protester fra La Liga, der forsikrede om, at det ville blive lavet om.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu er der afsagt endelig dom og det giver La Liga adgang til at slette Gavi som førsteholdsspiller. Det er allerede sket, for på organisationens hjemmeside, fremgår han nu som ynglingespiller.

Det forhindrer ikke Gavi i at spille for førsteholdet, men det ophæver den kontrakt der blev indgået i januar. Det har den konsekvens, at Gavi står frit til sommer og lige nu kan forhandle med andre klubber. Dermed risikerer Barca, at andre klubber kommer på banen med et bedre tilbud.

Barca har stadig mulighed for at appellere afgørelsen, men de får næppe omstødt La Ligas beslutning inden sæsonen er færdigspillet.

Intet tyder på at Gavi vil udnytte situationen til at rejse til sommer, men Barca står i den svære situation, at der skal skabes plads i lønregnskabet til sommer til midtbanespilleren og det bliver ingen nem opgave, for der skal i forvejen skæres i lønningerne.

Dermed fortsætter føljetonen om den 18-årige Gavi, som der udset til en nøglerolle i klubben i de næste mange år..:FORSIDE:.