Officielt: Irriteret Messi bekræfter lønnedgang på 70%

FCBARCELONA.DK - 30.03.20


Lionel Messi udsendte mandag eftermiddag en besked på de sociale medier, hvor han bekræfter, at spillerne har accepteret en lønnedgang på 70%. Derudover vil de hjælpe med, at klubbens ansatte kan beholde deres fulde løn.

I sin besked skriver Messi, at spillerne udover at gå 70% ned i løn også vil sørge for, at resten af de ansatte i klubben kan beholde deres fulde løn. En meget flot og uselvisk gestus fra hele truppen, som modbeviser de skriverier, som har floreret i medierne på det seneste.

Messi kommer dog også med en markant stikpille til ledelsen i Barca, hvor han beskylder nogen for at lægge et pres på spillerne gennem medierne og rette et negativt fokus på truppen i spørgsmålet om lønnedgangen. Et pres, som Messi betegner som unødvendigt, da spillerne hele tiden har ville tage dette skridt og acceptere lønnedgangen.

Dermed står det altså nu klart, at Barca-spillerne accepterer en lønnedgang på 70% for at hjælpe klubben og at man yderligere vil hjælpe de ansatte i klubben med, at de kan beholde ders fulde løn.

Læs hele Lionel Messis besked her.

.:FORSIDE:.