fbpx
Annonce

Officielt: Iñaki Peña får status af førsteholdsspiller

Anders Lang Jensen - 03.01.23

// Iñaki Peña

Barca har fået en ny mand på førsteholdet, selvom der ikke er tale om et nyt ansigt. Den 23-årige reservemålmand Iñaki Peña rykkes permanent op i førsteholdstruppen og får samtidig trøjenummer 13.

Iñaki Peña har reelt set være klubbens andenmålmand siden i sommer, hvor brasilianske Neto forlod klubben. Peña har dog fortsat være registreret som andenholdsspiller hos Barca Atlètic, men nu er målmandstalentet permanent en del af førsteholdet. Det bekræfter Barca på klubbens hjemmeside.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dermed er vejen banet for, at Iñaki Peña kan spille Copa del Rey-kampene, og det ventes allerede at ske i morgen, når Barca starter Copa del Rey-turneringen mod Intercity. Peña har dog allerede fået sin førsteholdsdebut, som kom i Champions League-kampen Viktoria Plzen i den sidste gruppekamp.

Iñaki Peña, der i øvrigt er fra klubbens akademi La Masia, skifter trøjenummer til nummer 13, som traditionelt bruges til andenmålmanden i truppen. Snart ventes det også, at Peña vil forlænge sin aftale med Barca, og parterne er langt i dialogen – den nuværende kontrakt udløber nemlig om et halvt år.

pena2

.:FORSIDE:.