fbpx
Annonce

Officielt: Barca møder Unionistas i Copa del Rey

FCBARCELONA.DK - 08.01.24

 


Det spanske fodboldforbund RFEF har trukket lod til ottendedelsfinalerne i pokalturneringen Copa del Rey. Her blev resultatet for Barcas vedkommende, at de skal op i mod Unionistas. Kampen spilles i Salamanca.

Efter at Barca i går aftes besejrede UD Barbastro med 2-3, kom de videre blandt de sidste 16 hold i Copa del Rey og allerede i dag blev der trukket lod til ottendedelsfinalerne. Her skal de møde Unionistas de Salamanca, der til daglig spiller i tredjebedste række.

Artiklen fortsætter under annoncen


Unionistas de Salamanca skabte en sensation ved at sende La Liga holdet Villarreal ud i 1/16 finalen, hvor det sluttede 1-1, så afgørelsen skulle findes på straffespark. Her var det først efter 16 spark at Unionistas spillere kunne juble over deres videre deltagelse.

Unionistas var det lavest rangerende hold ved lodtrækningen. De spiller i Primera Division RFEF, der er tredjebedste række i spansk fodbold og derfor har de fordel af hjemmebane. 1/8 finalerne afgøres i denne ene kamp.

Den helt store bombe ved lodtrækningen var, da Atlético Madrid trak Real Madrid. Kampene i 1/8 finalerne ser således ud:

Unionistas de Salamance - FC Barcelona
Tenerife - Mallorca
Getafe - Sevilla
Osasuna - Real Sociedad
Valencia - Celta
Athletic Club Bilbao - Deportivo Alavés
Atlético Madrid - Real Madrid
Girona - Rayo Vallecano

De præcise kamptidspunkter for kampene er ikke fastlagt endnu.



// Copa del Rey
.:FORSIDE:.