fbpx
Annonce

Officielt: Barca møder AD Ceuta i Copa del Rey

FCBARCELONA.DK - 07.01.23

// Copa del Rey

Der er i dag blevet trukket lod til ottenendedelsfinaler i pokalturneringen Copa del Rey. Her magede lodtrækningen sig således, at Barca skal op imod AD Ceuta, der har fordel af hjemmebane. Ceuta spiller i tredjebedste række.

Efter at Barca med noget besvær kom videre fra 1/16-finalerne med en 3-4 sejr over upåagtede CF Intercity efter forlænget spilletid, var det i dag tid til lodtrækning til næste runde, hvor Barca kunne trække hvilket som helst af de resterende 15 hold, der udover Barca er videre i turneringen.

Artiklen fortsætter under annoncen


Resultatet af lodtrækningen blev, at Barca møder AD Ceuta, der til daglig spiller i tredjebedste række, hvor de ligger klart sidst i tabellen, så det ligner en overkommelig modstander for Barca. Ceuta ligger på nordkysten af det afrikanske kontinent.

Barca kunne have trukket en række stærke hold fra La Liga, blandt dem Real Madrid, der fik en svær lodtrækning med en udekamp mod Villarreal. Ottendedelsfinalerne afgøres over en enkelt kamp, så Barca skal vinde på Ceutas bane for at komme videre til kvartfinalerne.

Kampene i ottendedelsfinalerne spilles den 17., 18. og 19. jaunar. Det er endnu ikke afgjort hvilken af dagene at Barcas kamp mod Ceuta spilles.



.:FORSIDE:.